Филтриране по

Години

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 14 лв.

Тебешири

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Това вече е средството, с което детето ще сътворява върховни изобразителни сюжети, където пожелае навън и у дома. Тебеширите ще послужат за всякакви игри, писания и рисунки, с които децата ще се забавляват от сърце.

Kidso предлага, както комплекти с класически бели тебешири, така и цветни комплекти от няколко на брой цветове, с които детето ще създава пъстри шедьоври за максимално удоволствие и забава. Те са подходящи за деца над 3-годишна възраст и са съобразени с техните безопасност и здраве.

Изградени са от калциев карбонат, като прахообразната съставка се измива лесно от ръцете, без да оставя петна по дрехите. Не съдържат груби частици, което прави сбитата консистенция устойчива на чупене и трошене, а някои модели разполагат с хартиен ръкав, за да предпазват детските ръчички от изцапване.

Нарисувайте дама или морски шах и се забавлявайте с децата навън, когато времето е благоприятно за игра и забавление. Също може да започнете различни ролеви игри като учител и ученик и да изпитвате децата на техните знания за числата и буквите. Вашето дете веднага ще се заеме с ролята на стог учител като започне да изписва върху черната дъска таблицата за умножение или граматическите зависимости на езика.

Ще забележите, че формата на тебеширите е проектирана така, че да посва на детските ръчички без да създава неудобство при държане и боравене. А приказните комплекти разполагат с удобни картонени или PVC кутии за съхранение.

Тези творчески комплекти са подходящи за предучилищна и училищна възраст, като ще подготвят децата за писане и рисуване на вертикална повърхност.

Марките, създали своите модели за насърчаване на креативно мислене и усъвършенстване на двигателните функции са Eberhard Faber, SES и Koopman. Производители, които изработват с голяма прецизност своите артикули по ноемираните правила за качество.

За да запази целостта на пособията за рисуване, е необходимо да ги държите настрана от морки повърхности.

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими