Филтриране по

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 90 лв.

За рисуване

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често използваните бои са маслени, акварелни, акрилни, пастелите. Открийте баланса между цена и качество Акварелните /водни / боички са доста популярни сред децата – бързо се нанасят на блокче или скицник, съхнат лесно, притежават голяма прозрачност на багрения слой, но нямат висока покривност Маслените бои съхнат по-бавно и позволяват на детето да смесва цветовете часове след нанасянето. Маслото е плътно, често има специфична миризма и може да покрие голяма площ от платното. Маслената техника позволява на малкия художник да развихря своето въображение и креативност

Всяко дете следва своя темп и ритъм на развитие. Някои малчугани проявяват интерес към рисуването с пръсти още на 1.5 – 2 годинки . Повечето се впускат в творене на п ървите си рисунки на 3+ , когато могат самостоятелно и самоуверено да държат четката или пастела, развивайки фината си моторика и координацията око-ръка.

Избирайте дерматологично тествани бои и аксесоари Без парабени, глутен или лактоза С ярки цветове и кремообразна консистенция, от растителен произход Да са многофункционални – подходящи за хартия, стъкло, дърво, камък и др. Да се измиват лесно от дрехи дори при ниска температура

Информирайте се дали в часовете по изобразително изкуство вашето дете има нужда от конкретен модел четка . Ако не, се доверете на индивидуалните предпочитания на детето или се консултирайте. Добрите четки се отличават с няколко предимства : имат здрави, почти неразрушими връхчета алуминиеви ферули, които не ръждясват дръжки, устойчиви на вода и удобни за държане

Дъска за рисуване Престилка за рисуване Блокчета и скицници Тебешири Флумастери Ч етки Помогнете на детето да разгърне творческия си потенциал , да усъвършенства наблюдателността и моториката си.

Свързани блог публикации

Ние подкрепяме творческите прояви и желания у децата да проектират своето креативно мислене. Това е от изключителна важност за изграждането на многопластова личност. Затова Kidso съхранява специално за вашите будни и любознателни деца, всичко необходимо за моментите, свързани с рисуването.

Тук са на разположение интригуващи комплекти на бои, пастели, флумастери и моливи, които са подходящи за деца над 1-годишна възраст. Техните ергономични форми ще спомогнат за обостряне на фината моторика и ще затвърдят координативните умения на децата.

Графитите, мастилата, оцветителите и всички необходими елементи, съставляващи изработката на комплектите се дължи на безопасни материали, подходящи за употреба от малки и големи деца, като всеки комплект спазва своето предназначение за деца над 3 и 5-годишна възраст, както и за други възрастови групи.

Заложете на всякакви аксесоари за рисуване като лепила, различни кръгли и плоски четки за всякакви техники рисуване с висококачествен косъм и сгъваеми чашки с поставки за четки. Веселите престилки за художници и подложки за рисуване са своеобразен начин да защитите повърхностите и дрехите на детето от изцапване, но и ще служат за прекопиране на веселия принт от децата върху тях.

За прекрасно пособие върху което децата ще творят и изразяват своите мечти и емоции, заложете на дървени дъски за рисуване с тебешири, книжки, блокчета, самозалепващи се ролки за оцветяване, както и висококачествена, цветна хартия за създаване на поздравителни картички, плакати и други хартиени украси.

Пособията ще послужат в училище, детската градина и у дома, като залагат на хипоалергенни съставки, които не оказват вредно влияние. Отстраняват се лесно, без моделите за украса на текстил, чиято цел е да запазят цвета за дълго време.

Създатели на вълшебните пособия за разгръщането на творчески заложби у децата са световни производители на образователни пособия с високо качество като SES, Faber Castell, испанската Alpino и други будители на съвременните техники, разширяващи кръгозора и детския потенциал.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими