Филтриране по
Пол
Виж още Виж по-малко
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
0 лв. 67 лв.

За рисуване

Показани са 1-20 от общо 152 артикул(а)

Изобретателността е присъща черта на всяко дете. Ние можем да помогнем за неговото креативно развитие и въображение с нашите интересни модели и артикули. Още от ранна възраст малките деца обичат да рисуват, драскат, цапат и да се забавляват под формата на игра. За всяка възрастова група ние имаме нужните пособия за тази цел. Може да заложите на флумастери, моливи и бои за дена на 1+ години, които са безопасно проектирани със заоблени върхове и форми така, че да предпазват детето и развиват неговата фина моторика.

За поотрасналите представители на художественото творчество нашия онлайн магазин разполага с бои за възраст 3+ и 5+, които имат различни приложения – моливи, маркери и бои за рисуване с пръсти, на водна основа, неонови, текстилни, с брокат, с аромати, за лице и др. Тяхното съдържание е на базата на естествени продукти, които са безвредни за здравето на детето.

Съчетават хипоалергична основа, без парабени с висококачествени лесно отмиващи материали. Тук се изключват моделите за текстил, тъй като тяхната функция е да украсява всякаква текстилна повърхност, без да се отмива с помощта на формула за дълготраен цвят. Пособията за рисуване са изградени от синтетични, безвредни косъмчета, които имат естествена устойчивост и дълъг живот, а дръжките са с необходимата форма, осигуряваща удобство и комфорт. Те са прекрасен вариант за училище, детска градина, у дома и дори навън.

Предлагаме специален дизайн на акварелна четка за открито, която има вграден контейнер за вода. Може да избирате между комплекти с различни кръгли и плоски глави за рисуване, такива с предпазно ръкавче от изцапване, с възможност за персонално надписване и др. Комплектите са лесно преносими, а опаковката им е изработена, в зависимост от модела, от PVC материал, метал, хартия и др.Могат да служат като невероятен подарък, заради тематичния си вид като несесер, камион – конструктор, в комплект с дъска и др.

За създаване на шедьоври може да заложите на гланцови блокчета от висококачествена хартия, с която детето ще моделира различни картички, пана и рисунки, както и да изберете хартия за оцветяване с принтове. За помощни материали може да изберете наличните чашки, подложки и престилки за рисуване, които ще подсигурят детето и ще му осигурят комфорт. Изборът на марки е огромен, световни брандове и безспорни лидери на пазара като Faber Castell, Stabilo, SES и др. Всички продукти са изработени по стандарта за сигурност и безопасност и високо качество на изработка. Да се спазват инструкциите, зададени от производителя.

Продуктът е добавен към желани продукти