Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 20 лв.

Перилни препарати

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Прегледайте съдържанието на продукта – качествените препарати за новородени и деца не трябва да съдържат „оптични избелители“, ПАВ, оцветители, ароматизатори или консерванти . През първите 6 месеца от раждането на бебето се доверявайте само на изпитани марки и търговци, за да минимизирате риска от алергии и кожни раздразнения.

Според специалистите, ако сте напълно сигурни, че вашата рожба няма чувствителна кожа , бихте могли да пробвате и с прах за пране за възрастн и. Честа практика е, обаче, родителите да се доверяват на специализирани перилни препарати за новородени и деца. Тяхната формула е по-щадяща към чувствителната детска кожа, с по-малко химически вещества и консерванти. Бебешката кожа е 5 пъти по-тънка от тази на възрастните, с незряла бариерна функция до втората година от живота на детето. Затова е препоръчителна употребата на специализирани перилни продукти.

Винаги перете бебешките дрехи и постелки отделно от тези на останалите членове на семейството. Бебешката имунна система е неукрепнала и податлива на микроорганизми и бактерии, към които възрастните са устойчиви. Не рискувайте да пренесете тези микроорганизми върху детските дрешки.

Когато пазарувате, избирайте продукти, на които изрично е изписано „подходящо за новородени“ и деца . Перилните препарати не трябва да съдържат парфюми, хлор, фосфати и да са с по-малко ПАВ /повърхностно активни вещества /. Ако имате възможност, купувайте продукти със сребърни йони.

Изберете най-дългата програма с възможно най-високата температура . Прането при ниска температура на водата от 30 градуса не унищожава стафилококовите бактерии в прането. При пране на 60 градуса повечето бактерии загиват.

Определете гардероб или шкаф само за съхранение на бебешките дрешки . Подредете ги по вид, сезон, размери, за да ви бъде удобно, лесно и практично. Така ще предпазите дрешките и принадлежностите от прах, акари, бактерии. Дерматолозите препоръчват до 9-12 месечна възраст , с цел допълнителна дезинфекция, да се гладят на пара всички бебешки дрехи. След захранване на бебето използвайте подходящи лигавници.

Свързани блог публикации

Едни от най-революционните техники на последният век са определено пералните машини. Вече почти всяко едно домакинство на света е снабдено с този практичен и функционален уред. Благодарение на него вие успявате да почистите своите дрехи и други принадлежности от дома.

По тази начин свежестта и привлекателността на вашите одежди е повече от гарантирана. Но за да я постигнете обаче се нуждаете и от още едно допълнително средство, което задължително се прибавя към машината преди стартирането на избраната от вас почистваща програма.

Това са разбира се перилните препарати. Без тях няма как да осъществите качествено почистване, което в крайна сметка да ви дари със забележителни преимущества. Реално погледнато значението им е съществено, но въпреки това ви препоръчваме никога да не ги избирате хаотично.

Уверете се, че препаратът на вашите предпочитания е от достоверен източник с доказан произход. Едва след това обърнете внимание на съставките от които е изграден. За ваш късмет страницата на която се разполагате в момента предлага едни от най-добрите на пазара.

Магазинът на Кидсо се състои от обширен инвентар, вариращ от препарати за подови настилки до почистващи, които са специално предвидени за употреба в пералня машина. Силно ви съветваме да им се доверите и днес ще ви разясним по-подробно защо да направите това решение.

Като цяло в каталогът им ще попаднете на следните продукти :

Независимо кой ще изберете е важно да допълним, че всеки един от тях е уникален и несравним. Главната причина довеждаща до това е съответно факта, че са на водещи брандове като – Chicco, Tri-Bio и Teo Bebe. Те от своя страна имплементират изцяло натурални и висококачествени съставки при тяхното създаване.

Следователно от ваша страна притесненията трябва да бъдат сведени до минимум, тъй като още едно съществено доказателство за тяхната безопасност е, че преди първоначална продажба артикулите преминават строги тестове. Успешното им преодоляване гарантира, че всички норми за стандарт са изпълнени.

Цените, на които ще ги откриете са изключителни благоприятни, така че възползвайте се още сега. Ако евентуално имате допълнителни въпроси относно дадена стока, свържете се директно с нашият специализиран екип.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими