Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

50 лв. 581 лв.

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 15 до 36 килограма (2/3)

Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

По време на различни преходи с кола, особено с поотраснали деца, родителите могат да изпитат притеснение за тяхната безопасност. Това е така, защото малчуганите изпитват потребност от непрестанно  движение. Затова магазин Kidso се е снабдил с продукт, подходящ за по-големи вече деца, който ще ги държи на място, поради удобния си за тялото дизайн. 

  • Моделите са с патентована защита, която придържа главата стабилна по време на сън и не позволява накланяне напред.
  • Седалката е регулираща се в различни позиции, като някои модели имат функцията на едновременно регулиране на височината и широчината на облегалката. Това позволява оптимално изравняване на седалката с ръста на детето. Поради тази причина то никога няма да се чувства свито в своето столче, което през целия период на ползване ще му осигури нужния комфорт и защита.
  • Столчетата за кола са допълнително подсигурени от възглавнички, протектори за рамене и глава, както и от странични противоударни системи
  • Моделите на някои марки разполагат с Isofix система за стабилно монтирана към автомобилната седалка, чиито конектори могат да се прибират, ако колата не съдържа подходящото оборудване за такъв стол.
  • Някои модели разполагат с практична система за телесната температура на детето. Тя се базира на вентилационни канали в конструкцията на стола, които циркулират въздушния поток и предотвратяват запарване.
  • Артикулите за тази възрастова група, както и самостоятелните седалки за кола се монтират по посока на движението лесно и бързо, като функцията им на сгъване ги правят леснопреносими и удобни за използване по време на пътуване със самолет.
  • Тапицерията е изработена от висококачествени материали и има функцията да се отстранява за лесна поддръжка.
  • Цветовете са дизайнерски подбрани, а цялата конструкция е минала тест за издръжливост и качество по заръка на Международните стандарти.

Трендовете, работещи в услуга на детските нужди от самото раждане и създатели на моделите са BABYAUTO, Chicoo, BQS и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими