Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

21 лв. 549 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

От 15 до 36 килограма (2/3)

Показани са 1-20 от общо 22 артикул(а)

По време на различни преходи с кола, особено с поотраснали деца, родителите могат да изпитат притеснение за тяхната безопасност. Това е така, защото малчуганите изпитват потребност от непрестанно  движение. Затова магазин Kidso се е снабдил с продукт, подходящ за по-големи вече деца, който ще ги държи на място, поради удобния си за тялото дизайн. 

  • Моделите са с патентована защита, която придържа главата стабилна по време на сън и не позволява накланяне напред.
  • Седалката е регулираща се в различни позиции, като някои модели имат функцията на едновременно регулиране на височината и широчината на облегалката. Това позволява оптимално изравняване на седалката с ръста на детето. Поради тази причина то никога няма да се чувства свито в своето столче, което през целия период на ползване ще му осигури нужния комфорт и защита.
  • Столчетата за кола са допълнително подсигурени от възглавнички, протектори за рамене и глава, както и от странични противоударни системи
  • Моделите на някои марки разполагат с Isofix система за стабилно монтирана към автомобилната седалка, чиито конектори могат да се прибират, ако колата не съдържа подходящото оборудване за такъв стол.
  • Някои модели разполагат с практична система за телесната температура на детето. Тя се базира на вентилационни канали в конструкцията на стола, които циркулират въздушния поток и предотвратяват запарване.
  • Артикулите за тази възрастова група, както и самостоятелните седалки за кола се монтират по посока на движението лесно и бързо, като функцията им на сгъване ги правят леснопреносими и удобни за използване по време на пътуване със самолет.
  • Тапицерията е изработена от висококачествени материали и има функцията да се отстранява за лесна поддръжка.
  • Цветовете са дизайнерски подбрани, а цялата конструкция е минала тест за издръжливост и качество по заръка на Международните стандарти.

Трендовете, работещи в услуга на детските нужди от самото раждане и създатели на моделите са BABYAUTO, Chicoo, BQS и други.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими