Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

311 лв. 576 лв.

Пол

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

От 9 до 18 килограма (1+)

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

По закон ползването на столче за кола е задължително до навършване на 4-годишна възраст. За деца от 4 до 8 години може да се използва и седалка за кола без облегалка.

По международните стандарти е прието да се счита, че при тегло над 22 килограма и ръст над 125 см е безопасно да не се използва столче за кола.

ISOFIX е международна стандартизирана система за бърз и лесен монтаж на детски столчета в автомобила. Задните седалки на повечето съвременни автомобили са снабдени с тази система.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите. Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 12 месеца или с тегло 13 килограма. Тогава детето се вози в посока, обратна на движението. Столчето позволява да се носи и на ръка, след като пътуването приключи. Специално предимство е, че ако детето спи, можете да го пренесете извън автомобила, без да го будите.

Това са столчета, подходящи за деца от раждането до 48 месеца или с тегло 18 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Те позволяват няколко позиции на наклон на седалката, което в ранната възраст осигурява допълнителен комфорт.

Това са столчета, подходящи за деца на възраст от 9 месеца до 12 години или с тегло от 9 до 36 килограма . Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Столчето има собствени колани за деца с тегло до 15 кг, след което се използват коланите на автомобила.

Това са столчета, предназначени з а деца от 4 до 12 години или с тегло от 15 до 36 килограма. Повечето столчета са постоянно фиксирани в автомобила. Моделите са олекотени, за да могат да се местят лесно от едно превозно средство в друго. Позицията на подглавника се регулира в зависимост от височината на детето. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила.

Това са столчета,предназначени за деца от 4 до 12 години или с тегло от 22 до 36 килограма. Безопасното пътуване в столчето се осигурява от предпазния колан на автомобила. Детето е повдигнато до височина, която осигурява ефективна сигурност от предпазния колан на автомобила. Столчето е лесно за съхранение и местене.

Свързани блог публикации

Дали има значение през колко неравен терен ще премине превозното средство? Разбира се, че не. С оптималната защита, която предлагат продуктите на магазина, родителите няма да се притесняват за безопасността на децата си, когато се намират в автомобила.

Моделите на столчета за кола ще защитят детето, осигурявайки му изключително приятно и комфортно пътуване:

  • За да гарантират качество, моделите са снабдени с противоударни системи, които са изработени от специална материя, която в ранен етап улавя силата на удара, като го омекотява и придава максимална защита. Тази функция, както и практичната изофикс система, ще осигурят стабилно монтиране на стола върху автомобилните седалки, без риск от изпадане на детето
  • Моделите също така са подсигурени с многоточкови колани и удобни подплатени презрамки, които придържат детето без да го притискат. Заедно с регулируема облегалка разполагат с различни позиции на височина, които следват растежа на детското тяло
  • За сигурно удобство разполагат с мека възглавничка от дишаща материя, която действа като airbag, като разпределя силата на удара от евентуален сблъсък
  • Ергономичната подложка също е изработена от специална, незапарваща тялото материя, която създава чувство на мекота и правилна стойка на гърба, врата и главата. Тя се отстранява лесно за поддръжка, следвайки зададените инструкции
  • Като дизайн моделите разчитат на омекотени заоблени ръбове, следвайки стандартите за безопасност и сигурност по Международните норми за качествена изработка. Топлите и стилни цветове ще паснат идеално на всички предпочитания и интериор на автомобил.

Ако колата не разполага със специални приспособления за монтиране на седалката  със изофикс система, нейните конектори просто се прибират и монтирането става по стандартния начин.

Световноизвести марки от цял свят правят лабораторни тестове, за да достигнат до върховия модел за този продукт, като го споделят с родителите за сигурността на техните деца. Това са лидерите с доказано качество Chicoo и Cybex.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими