Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

6 лв. 20 лв.

Перилни препарати

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Прегледайте съдържанието на продукта – качествените препарати за новородени и деца не трябва да съдържат „оптични избелители“, ПАВ, оцветители, ароматизатори или консерванти . През първите 6 месеца от раждането на бебето се доверявайте само на изпитани марки и търговци, за да минимизирате риска от алергии и кожни раздразнения.

Според специалистите, ако сте напълно сигурни, че вашата рожба няма чувствителна кожа , бихте могли да пробвате и с прах за пране за възрастн и. Честа практика е, обаче, родителите да се доверяват на специализирани перилни препарати за новородени и деца. Тяхната формула е по-щадяща към чувствителната детска кожа, с по-малко химически вещества и консерванти. Бебешката кожа е 5 пъти по-тънка от тази на възрастните, с незряла бариерна функция до втората година от живота на детето. Затова е препоръчителна употребата на специализирани перилни продукти.

Винаги перете бебешките дрехи и постелки отделно от тези на останалите членове на семейството. Бебешката имунна система е неукрепнала и податлива на микроорганизми и бактерии, към които възрастните са устойчиви. Не рискувайте да пренесете тези микроорганизми върху детските дрешки.

Когато пазарувате, избирайте продукти, на които изрично е изписано „подходящо за новородени“ и деца . Перилните препарати не трябва да съдържат парфюми, хлор, фосфати и да са с по-малко ПАВ /повърхностно активни вещества /. Ако имате възможност, купувайте продукти със сребърни йони.

Изберете най-дългата програма с възможно най-високата температура . Прането при ниска температура на водата от 30 градуса не унищожава стафилококовите бактерии в прането. При пране на 60 градуса повечето бактерии загиват.

Определете гардероб или шкаф само за съхранение на бебешките дрешки . Подредете ги по вид, сезон, размери, за да ви бъде удобно, лесно и практично. Така ще предпазите дрешките и принадлежностите от прах, акари, бактерии. Дерматолозите препоръчват до 9-12 месечна възраст , с цел допълнителна дезинфекция, да се гладят на пара всички бебешки дрехи. След захранване на бебето използвайте подходящи лигавници.

Свързани блог публикации

Всеки един от вас със сигурност разполага с поне няколко любими одежди, които обожава да носи независимо от повода. Разбира се подобно на всички останали дрехи, когато ги изцапате или носите е препоръчително в края на деня да ги оставите за пране.

По този начин те ще бъдат почистени и дезинфекцирани, възвръщайки отново своята свежест, блясък и привлекателност. Този процес е от изключително важно значение и ви препоръчваме винаги да го извършвате. Нередовното почистване ще доведе до трайното повреждане на вашата любима дреха.

На пръв поглед всичко изказано досега звучи елементарно, но всъщност съществува една известна подробност. Вече с напредващите технологии всяко едно домакинство разполага с пералня машина и почистването е по-лесно от всякога. Въпреки това обаче, за да използвате уреда се нуждаете от перилен препарат.

Днес разнообразието от препарати е изключително голямо и е често срещано неопитните да правят грешки при изборът на този химичен продукт. Неговото значение е решаващо, тъй като в края на краищата той придава защитата и всички невероятни качества на дрехите. Ето затова ви съветваме да се уверите в неговото качество преди покупка.

За ваш късмет страницата на която се намирате в момента е решението на вашите проблеми. В онлайн магазинът на Кидсо вие ще откриете всичко необходимо в тази насока. Препаратите разполагащи се пред вас са на доказали се марки от които ще придобиете множество предимства.

Тук ще попаднете на следните помощни средства :

  • Течни перилни препарати
  • Капсули за пране
  • Стандартен омекотител
  • Натурален еко омекотител
  • Талк омекотител

Независимо кой от тях ще използвате е гарантирано, че вашите одежди ще получат невероятен аромат и мекота. Химичните елементи състоящи се във всеки един артикул са напълно безвредни и безопасни. Някои от тях са дори съставени от натурални елементи и са под значката ‚‘‘ Еко ‘‘.

Ценовия диапазон е традиционен и варира в зависимост от разфасовката. Препаратите са собственост на следните няколко бранда – Tri-Bio, Teo Bebe и Chicco. Имайки в предвид това вие не трябва да се тревожите за нищо свързано с тях. Все пак производителите са дългогодишни гиганти, които се стремят винаги да допринасят най-доброто.

От друга страна, гласувайки доверие на Кидсо, разочарованието няма да бъде и за миг с вас. Най-забележителното е, че вашата поръчка пристига с експедитивно бързи темпове, така че очаквайте я за не по-малко от два работни дни.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими