• Намалена цена

Гуменки за момиче с ресни и звездички

8434198292954
Trustpilot stars
Цена: 77,99  лв
129,99 лв
Спестявате 52,00 лв
Спестявате 40%
Няма наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Пол Момиче
Тегло 0.3 кг

  • Държaва на произход: Испания
  • Материал горна част: естествена кожа и текстил
  • Материал вътрешна част: изкуствен материал
  • Материал подметка: изкуствен материал
  • Закопчаване: връзки и цип
  • Цвят: сив
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Пол: момиче

Гуменки за момиче, част от колекцията на Agatha Ruiz De La Prada. Моделът е изключително разчупен и пъстър, с различни елементи и цветове. В сив цвят, декорирани със малки и големи звездички. Отпред са с лъскава, сива, естествена кожа, с розови връзки и език в лилаво със сърце. Отзад са с ресни, декорирани със звезди и лого на марката. Закопчават се с връзки в цикламен цвят, и със цип. Така обуването и събуването им става изключително лесно и удобно. Вътрешната част на обувките е в цвета на връзките, контрастиращ с външната им част. Подметката е мека и гъвкава, и защитава цялото стъпало и пръстчетата на крачетата. Моделът е част от продуктите на Agatha Ruiz De La Prada. Испанската дизайнерка създава собствена линия дрехи, обувки, чанти, аксесоари, ученически пособия и други. Марката на продуктите носи и нейното име, отличавайки се с ярки, бонбонени цветове, райета, различни фигури и закачливи детайли. Дизайнерката е сред най – популярните в модната индустрия както в Испания, така и в Европа. Колекцията й е част от гардероба на малки и големи. 
Поддръжка: Следвайте инструкциите зададени от производителя

https://www.youtube.com/watch?v=vuYdA_Ki3Lg&feature=youtu.be
Венеция Василева
2020-12-13 17:15:02
Comment rating
Кецки
Страхотни са.

Мариета Йорданова
2020-08-10 13:53:00
Comment rating
Харесват ми, струва си да се инвестира в такива обувки, имайки предвид качеството, не мога да се оплача. Не само, че са добре направени, но и са стилни и интересни, перфектни са за момиченца. Розовите връзки са хубав детайл и като цяло дъщеря ми много си ги обича.

Симона Иванова
2020-08-06 08:04:00
Comment rating
Дъщеря ми има много тесен крак, а и е сравнително нисичка. Повечето кецове й стоят грубо и я правят като прав ъгъл. Тези, обаче, са много хубави, прилягат добре на крака, без да стискат или убиват. За мен е важното, че тя си ги носи с удоволствие.

Юлиана Виткова
2020-08-05 19:15:00
Comment rating
Дизайнът на обувките е много готин, харесват ми ресните и звездичките, придават интересен акцент на иначе обикновени облекла. Не са прекалено шарени, така че няма нещо, с което не биха могли да се носят по мое мнение. Любимите кецове на дъщеря ми са, предпочита ги пред всички други.

Поли Асенова
2020-08-01 16:37:00
Comment rating
Доволен съм от качеството. При предишни обувки от този тип ми се е налагало да лепя подметката само след няколко месеца, понеже се скапват прекалено бързо. С тези не е така, детето ми ги носи почти всеки ден и въпреки че тя не умее да пази обувки, са като нови.

Лора Йорданова
2020-08-01 12:37:00
Comment rating
Перфектни са за ежедневно ползване, подметката е сравнително мека и дори като се тича с тях, краката не се набиват. Допадат ми ресните, правят ги много креативни, а това че са с цип е голям плюс за дъщеря ми, която мрази обувки с връзки.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими