Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
2 лв. 92 лв.
Години
Виж още Виж по-малко
В промоция
Виж още Виж по-малко

Avengers

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Avengers в последните години заемат първо място в класациите за любим анимационен герой. Те изграждат у децата модели на поведение, свързани с героизма, невъобразимата вътрешна сила и приятелската задруга. Тази интересно интерпретирана мисъл, заложена в играчките на страницата на Kidso, ще зарадва искрено всяко дете.

Изборът на играчка обхваща голям спектър от видовете забавления, подходящи за деца от над 2-годишна възраст като топки, барабани, електрически музикални уреди и дигитални Lego игри, предоставени от Avengers. Тази всеобхватна марка намира своето приложение сред децата чрез качествените си заслуги над тяхното развитие.

Имащи за цел да подобрят и стимулират конкретни аспекти от детския прогрес, игрите наблягат на колективното споделяне. Децата се научават в  дух на съпричастност и индивидуално изграждане в личен план.

Музикалните инструменти подобряват сетивните възприятия и координативните способности око-ръка. Разгръщат въображението на децата чрез възможност от лично творчество и вдъхват в детската игра нови перспективи за забавление. Стимулират слуховите възприятия и усъвършенстват заложбите от ранна, детска възраст. Като работа залагат на захранване с батерии или олицетворяват класическия метод за боравене.

Дигиталните игри и топките, подходящи за различни спортни начинания, са прекрасен източник за създаване на социални контакти и добри комуникативни способности.

Способстват за следното:

  • развиване на двигателните функции чрез стимулиране на фината моторика
  • стремежът да достигнат или догонят топката се отразява добре на мускулатурата и здравата костна система. Това играе важна роля и за осъществяване на точна преценка и бърза реакция от страна на децата
  • Дигиталните Отмъстители ще впуснат децата в решаване на загатки и пъзели, които са полезен начин за разгръщане на логическото и аналитично мислене

В общ план играчките ще адаптират своето приложение в ежедневието на всяко дете и ще разширят достигнатите до момента когнитивни умения. А своенравният Avenger характер ще ги вдъхнови още повече за пълноценни и креативни игри.

Продуктът е добавен към желани продукти