Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

32 лв. 260 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Детска кухня играчка

Показани са 1-8 от общо 8 артикул(а)

Свързани блог публикации

Тези кухненски пособия, трансформирани в детски играчки, ще привлекат вниманието на всяко дете с възможността си да твори и създава закачливи ролеви игри.

Страницата на магазина предлага иновативни модели, които ще изпълнят желанията на децата да се впуснат в приготвянето на любими храни под формата на забавни занимания. Вече няма да се притеснявате за безопасността на детето, което винаги намира някой непозволен уред във вашата кухня. Така то ще има свой личен кът, в който да твори и да развива своето въображение и креативност.

С тяхна помощ децата ще усвоят важна познавателна информация за приложението на кухненските прибори, ще стимулират своята фина мотори и координативните си умения чрез нареждане, готвене и сортиране на хранителни стоки.

Може да избирате между прекрасни кухненски сетове с:

  • прибори
  • сервизи
  • модерни кухни с много модули, светлини и звукови ефекти
  • комплекти за пица и сладкиши
  • барбекю
  • чаени сетове и други атрактивни комплекти

Аксесоарите, които са поместени в игралните комплекти са много реални и с интересен дизайн като микровълнови печки, фурни, котлони с аспиратори, мивки и други уреди, хранителни продукти и прибори  за готвене и сервиране. Те изразяват свойствен характер на любим анимационен герой или проектират класически модели на кухненско оборудване.

За изработка на моделите са използвани висококачествени дървени, пластмасови и други материали, които не оказват вредно влияние върху детското здраве. Те са съобразени с детската възраст то са приложими единствено за игра. Предоставени са от световни лидери, изработващи безопасни играчки за деца като Frozen, Chicos, Mochtoys, Zizito и други марки, съчетаващи възможността от безгрижна игра със стимулиращи сетивата занимания. Те се придържат към световните директиви за качествена изработка и са еталон за визия и стил в международен аспект.

Приспособени са за използване от деца над 2-годишна възраст като се следват инструкциите, зададени от производителя.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими