Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

32 лв. 109 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Нови центрове за момиче

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали , които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момичетата те са най-често – кухни, фризьорски салони , супермаркет, гримове и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните .  По този начин малчуганите  се чувстват значими и пълноценни.  В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст .  Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи.   Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си .  По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да .  Така те ще подадат „модела“ за определената дейност .  В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Свързани блог публикации

Децата след три годишна възраст са малки изследователи, които се учат чрез взаимодействието с всичко около самите тях. Играчките дават на детето ви чудесната възможност да развие и практикува новите си умения със свое собствено темпо, следвайки своите интереси.

Ето защо приспособленията с които го снабдявате могат да оформят развитието му по съществени начини без вие да си имате на представа за тях. Макар че изборът на играчка звучи елементарно обзалагаме се, че веднъж щом влезете в магазина, единственото лесно нещо ще бъде да се объркате тотално.

Днес съществува огромен набор от детски принадлежности, предоставящи различни преимущества. Именно поради това е важно да знаете, кои точно да изберете. Подрастващите обичат да разглобяват, сглобяват и имитират. Изберете играчки, които са с ‚‘‘ отворен ‘‘ смисъл, за да може той/тя да осъществява различни активности с тях.

За ваш късмет ще успеете да откриете несъмнено такива в онлайн магазинът на Кидсо. Страницата върху която се намирате е обсипана с подобни артикули, така че отделете време и ги разгледайте поетапно. Уверяваме ви, че веднъж щом им гласувате доверие няма да съжалявате дори за секунда.

Каталогът им се състои от следните видове стоки :

От всички видове играчки, игралните центрове са най-възнаграждаващи. Те позволяват на малкият изцяло да се потопи в образа на изобразеният комплект. Повечето които в момента наблюдавате са на популярната марка – Chicos, така че по отношение на качеството няма да бъдете разочаровани.

Са тяхното изграждане производителят е използвал само и единствено висококачествени елементи. Те се отличават със своята здравина, дълготрайност и най-вече безопасност. За успокоението на всички родители е важно да уточним, че те са напълно безопасни за експлоатация от всички деца стига те да са над 3 годишна възраст.

Разумните цени, както и първокласното качество са само част от нещата, които биха ви накарали да се доверите на Кидсо. Коректният им екип в комбинация с експресните доставки са предостатъчни, за да ви впечатлят. Ако евентуално се нуждаете от допълнителни детайли можете да се свържете с тях посредством предоставените контактите.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими