Филтриране по

Брандове

Виж още Виж по-малко

Цена

39 лв. 280 лв.

Години

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

Нови центрове за момиче

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Това са комплекти от макети на инструменти, уреди и материали , които представят определена професия, хоби или ежедневно занимание.  При момичетата те са най-често – кухни, фризьорски салони , супермаркет, гримове и подобни.

Те позволяват на децата да имитират възрастните .  По този начин малчуганите  се чувстват значими и пълноценни.  В играта си те придобиват знания и умения от света на големите и съзряват по-бързо емоционално.

Най-често тези игри са предназначени за деца над 3 годишна възраст .  Прочетете на опаковката и в инструкциите препоръчаната възраст от производителя.

Най-често децата играят по групи.   Тъй като тези центрове са занимания от света на възрастните, децата говорят, обсъждат помежду си и взаимодействат по начина (модела) , който са виждали от родителите си .  По тази причина игралните центрове предполагат колективни занимания.

Първоначално, да .  Така те ще подадат „модела“ за определената дейност .  В последващите игри децата ще модифицират и доразвиват по свой начин всяка игра .

Начин на плащане
maestro
borica
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими