• Намалена цена

Маратонки с велкро закопчаване, сиви за момче

57042-GREY
Trustpilot stars
Цена: 47,99  лв
79,99 лв
Спестявате 32,00 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Пол Момче
Цвят сив

  • Държaва на произход: PRC
  • Материал горна част: PU
  • Материал вътрешна част: Текстил
  • Материал подметка: Гума
  • Закопчаване: велкро
  • Цвят: Сив
  • Година: 2020
  • Сезон: Пролет/Есен
  • Пол: Момче

Допълнителни характеристики: Гуменките и маратонките са най – популярните обувки за деца.  Така че, въпреки че бихте искали те да са удобни на детските крачета и да са добре направени, за да издържат на изискванията на тежко носене от малкото дете (като каране на триколка или игра в пясъчника), не е много разумно те да са твърде скъпи..
От друга страна наследниците ни ще бъдат малки деца само веднъж! Колко сладки са в момента?  И колко много обичате да ги обличате красиво за тези ценни семейни снимки?  Тъй като знаем, че ще искате най-доброто от най-доброто, за малките деца ще Ви предоставим невероятна селекция.
Идеалната гуменка или маратонка за малко дете трябва да има гъвкава стелка с устойчива на подхлъзване подметка, но материалът около петата трябва да е поддържащ.  Трябва да можете лесно да огъвате подметката в зоната на пръстите на крака.  Обувката трябва да бъде изработена от материали като платно, кожа или плат (със или без мрежа), а не гума или пластмаса, за да позволи дишане.  За добро прилягане се препоръчват широки зони за пръстите и закопчаване с велкро.  Пръстите трябва да имат място за движение, което помага за изграждане на сила в мускулите и сухожилията на стъпалото.  Закопчаването трябва да е сигурно.  Връзките се развързват лесно, така че често се предпочита здраво закопчаване с велкро или комбинация от връзки и велкро.
Имаме предложения, които отговарят на изискванията.  Тук са едни от най-добрите гуменки и маратонки за малки деца, които можете да изберете онлайн в момента, на различни цени, които отговарят на бюджета Ви... и набор от визии, така че да сте в крак с модата.
XTI - гуменки в светлосив цвят.  Закопчават се с две велкро лепенки.  Лек, удобен и стилен модел.  Качествени материали и модерна визия.


Поддръжка: Вижте инструкциите зададени от производителя

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими