• Намалена цена

Маратонки с връзки, бели

57049-WHITE
Trustpilot stars
Цена: 47,99  лв
79,99 лв
Спестявате 32,00 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Цвят бял
Пол Унисекс

  • Държaва на произход: PRC
  • Материал горна част: PU
  • Материал вътрешна част: Текстил
  • Материал подметка: Гума
  • Цвят: Бял
  • Година: 2020
  • Сезон: Пролет/Есен
Допълнителни характеристики: Спортните обувки са изключително популярен избор за деца. Въпреки че ни е важно те да са комфортни и добре изработени, за да издържат на интензивната употреба от деца, като каране на колело или игра на двора, не искаме те да бъдат изключително скъпи.
Идеалната спортна обувка за деца трябва да разполага с гъвкава стелка и устойчива на подхлъзване подметка. Материалът около петата трябва да осигурява опора, а подметката трябва да бъде еластична в областта на пръстите на краката. Спортната обувка трябва да бъде изработена от материали като кожа или плат (със или без мрежа), за да позволява дишане на крака. За по-добро прилягане се препоръчват широки зони на пръстите и закопчаване с велкро. Пръстите трябва да имат достатъчно пространство за движение, което помага за изграждането на сила в мускулите и сухожилията на стъпалото. Закопчаването трябва да е сигурно, като лепенките са за предпочитане пред връзки, които се развързват лесно.
Предоставяме ви разнообразие от продукти, които отговарят на всички тези изисквания. Тук представяме някои от най-добрите модели за деца в момента - различни ценови категории, които отговарят на вашия бюджет, както и различни стилове, за да следват последните тенденции.
XTI - модел спортни гуменки в бял цвят с връзки. Цялата основна част на обувката е от еко кожа с перфорации за да осигури дишане на крака. Стилен модел, гарантиращ максимално удобство. 

Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими