• Намалена цена

Маратонки за момче в сиво и зелено, с велкро лепенки с надпис

1902-grey
Trustpilot stars
Цена: 13,19  лв
21,99 лв
Спестявате 8,80 лв
Спестявате 40%
В наличност
Моля, изберете размер

Доставка от 1 до 2 работни дни

Преглед и плащане

Безплатно връщане (при замяна)

Безплатна доставка над 79 лв (до 30 кг.)

30 дни срок на връщане

Тегло 0.5 кг
Пол Момче
Цвят сив

  • Държава на произход: PRC
  • Материал горна част: Текстилен материал
  • Материал вътрешна част: Текстилен материал
  • Материал подметка: Изкуствен материал
  • Стил: Ежедневен
  • Цвят: Сив
  • Сезон: Пролет/Лято/Есен
  • Година: 2020
  • Пол: Момче

Детски маратонки в различни размери, подходящи за момче. В сив цвят, съчетан със зелени контрастиращи шевове. За изработката им е използвана меш мрежа, която позволява на краката да “дишат“. Според някои специалисти, правилната стойка и походка при децата се повлияват от обувките. Смята се, че правилното стъпване трябва да започва от петата към пръстите. Именно с този модел може да осигурите тази позиция на стъпалото. Подсилената им част при петата осигурява мекота при стъпване, а защитата при предните пръсти предоставя удобство и комфорт. Закопчаването е изключително лесно – с велкро лепенки, върху които има надпис „Caution” в същия цвят като шевовете. Чрез тях детето може да се научи само да обува и събува обувките си и да бъде самостоятелно в този процес. Моделът е част от колекцията на Star за 2020г., подходящ за ежедневна  употреба. 


Поддръжка: Спазвайте инструкциите зададени от производителя

 

Г. Андонова
2020-08-12 18:35:00
Comment rating
Маратонките са супер! Много готин модел и синът ми си ги носи с радост, което за мен е много важно, защото ги оценява. Препоръчвам, защото са много леки макар че подметката им е по-висока.

Д. Василева
2020-08-12 09:13:00
Comment rating
Oбувката поддържа глезенът изправен, за да се избегнат контузии и нараняване, затова синът ми тича с тях без да се притеснявам дали ще си навехне крачето.

Николета Н.
2020-08-07 16:59:00
Comment rating
Маратонките са леки, крачето на детето ми е свободно в тях, защото са изключително удобни и меки, а велкро лепенките са перфектни за лесно и бързо закопчаване.

Вяра Гургува
2020-08-04 12:34:00
Comment rating
Високата подметка пази детето от намокряне, когато вали, а текстилната материя, от която са направени защитава крачето от изпотяване.

Алиса Райчева
2020-08-03 17:52:00
Comment rating
Мрежестата материя е дишаща и позволява оптимална вентилация на крака, лекота и комфорт. Препоръчвам на майките с момчета, защото ще се влюбят и в дизайна.

М. Павлова
2020-08-02 16:37:00
Comment rating
Толкова много различни варианти за маратонки имах, които ми изглеждаха еднотипни едни с други, но се спрях на тези и въобще не съжалявам, купих ги за първия учебен ден на синът ми и той нямаше търпение и реши да ги носи от сега, нищо че е топло за тях.

Покажи още ревюта
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими