Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

1 лв. 31 лв.

За партита

Показани са 1-20 от общо 114 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Аксесоарите за парти са много и изключително разнообразни. Те започват с декорация като гирлянди, цветни шапки, свирки и конфети и балони, продължават с дребни играчки и подаръчни пакети и завършват с аксесоари които са свързани с храната – свещи, чаши , чинии и бездимни фонтани. Всички тези артикули допринасят за настроението на детския празник.

Чиниите и чашите за парти са брандирани с любимите герои на децата. Това често е част от парти, което е посветено на определена тема – филмов или приказен герой. Те са направени от пластмаса или хартия, за еднократна употреба са и след използването им се рециклират.

Следете дали на опаковката има записано, че няма вложени вредни вещества. Често производителите притежават сертификати или специфични маркировки, които удостоверяват безопасността и безвредността на продуктите.

Балоните са неразделна част от всяко парти. Те са чудесен атрибут в игрите и са винаги част от парти снимките. Балоните имат някои непредвидени, скрити опасности.  Пукането на балоните е шумно и може да стресне малките деца. Това понякога ги разстройва. Парчетата от спуканите балони не бива да са достъпни до децата. Те често имитират възрастните, когато надуват балони. Това е потенциална опасност от поглъщане и задушаване вследствие от погълнати парченца.

При партита с малки деца (до 4 годишна възраст) се препоръчва да се използват балони от по-дебел латекс, които се пукат по-трудно. В допълнение използвайте балоните като украса, която е закрепена по-високо и не е достъпна за малките деца. В случай, че се спука балон, съберете парчетата от скъсания балон и ги изхвърлете на място недостъпно за деца.

Свещите за рожден ден най-често могат да предизвикат изгаряния на коса. Децата се навеждат и по невнимание пламъкът може да докосне косата. При бездимните фонтани трябва да се внимава с възможността да предизвикате пожар. Преди да ги запалите се уверете, че декорацията над тортата е достатъчно високо и пламъкът от бездимните фонтани не може да достигне до хартиени, леснозапалими украси.

Свързани блог публикации

Децата в по - ранна  възраст обожават да подражават на възрастните – така те се чувстват по – значими.  По подобен модел те следват и примера на любимите си анимационни герои.  В една особена връзка малките намират партитата особено привлекателни – те общуват със себеподобни – точно както възрастните и много често те са в света на любимите си герои и приказки – с пъстри костюми, дълго наметало, силен като Батман и красив като принцесите от приказните филми. 
Децата се учат, имитирайки по време на игра. Карнавалните костюми и парти артикулите ги пренасят в магически свят, където могат да са каквито и когато си поискат, да развихрят въображението и фантазията си. 
Най-често децата се преобразяват в любимите си герои по време на празници – за Хелоуин, за Нова година, за рождени дни. Изберете костюм според празника, решете дали да е цял или на части, определете размера, и най-важното- кого ще имитирате – Хари Потър с магическа пръчка, Елза от Замръзналото царство, а може би  Червената шапчица…
Изборът е неограничен, детето ще сияе от радост и ще помни дълго емоцията, която сте му доставили.
Имитирайки някого или нещо, детето оформя своята представа за света, развива абстрактно мислене, тества различни ролеви модели.  Чрез взаимодействието с другите в игрова среда, парти обстановка, децата усъвършенстват правилата на общуване, свикват с моралните норми.  Малчуганите с удоволствие се отдават на игра, особено когато е свързана с предизвикателство  или има състезателен характер. 
Моделите са декорирани с различни аксесоари – колани, дантели, вградени орнаменти,  панделки, надписи, принтове.  Изработката им е фина и детайлна, за да се доближат до по-достоверна визия и реалистичен вид. Цветовете / за маски и шапки/ са съчетани така оригинално, че да задоволят предпочитанията на всяко дете. 
Подходящо подбраните артикули подпомагат развитието на непознати черти  от характера на малкия герой – креативност, изобретателност, находчивост съобразителност.
По - големите децата по-успешно развихрят своето въображение, за да измислят приказни сюжети и персонажи.  Парти костюми и артикули им помагат „картината“ да е „пълна“ и  незабравима.
Ако искате да доставите радост на детето, осигурете му пространство за игра и подходящи празнични дрехи и аксесоари. Така то ще се вихри на „своя“ територия и , включвайки въображението си, ще се отдава на приказни приключения.
Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими