Филтриране по

Пол

Виж още Виж по-малко

Възраст

Виж още Виж по-малко

Височина в сантиметри

Виж още Виж по-малко

Сезон

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

14 лв. 129 лв.

Анцузи

Показани са 1-20 от общо 39 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Анцузите са проектирани като спортни специализирани дрехи .  С развитието на уличната мода и поп културата , анцугът се превръща в ежедневна дреха.

Това е дреха за спорт.  Тя гарантира удобство и свобода на движенията.   Децата са активни, обичат да играят.  За игрите вън и вътре е нужен максимален комфорт .  Анцугът е добро решение.

В детската ясла или детската градина много често ще Ви поставят изискване дрехите да са удобни и лесни за обличане и събличане .  Възпитателите там имат нелеката задача да обслужват 20 или повече деца едновременно.   За да се справят те ги обучават да се обличат и събличат сами.  По тази причина те съветват родителите дрехите да са без копчета, панталоните да са с ластик и т.н.  Анцугът е много подходящо решение. В училищна възраст отново е добро решение, заради практичността си.  От социална гледна точка това е лично решение.  Някои училища налагат униформи, които изключват толкова спортен стил .  В други учебни заведения имат изисквания за по-официално ежедневно облекло в час, за да създават нагласата у ученика за отговорна и по-строга среда .  Там анцугът е приемлив сам в часовете по спорт .

Най-често детски анцуг се произвежда от памук или от органичен памук .  Общото между тях е, че са естествен материал, коийто лесно абсорбира телесна влага, мек е и не предизвиква раздразнения на кожата .  В зависимост от сезона те са с различна дебелина . За анцузите предназначени за определен спорт е възможно да се произвeждат от по-високо технологични материали .  Те най-често са олекотени, бързо съхнещи леки и дишащи .  Най-често това са изкуствени материи, високо технологични разработки, които са изобретени от водещите спортни брандове .

Децата много бързо растат и дрехите им стават малки.  Това често кара родителите да купуват по-голям размер анцузи .  За съжаление това прави дрехата по-неудобна, ограничава движението на децата и обезмисля основните предимства на анцуга.

Свързани блог публикации

Всеки родител поддържа в гардероба на своето дете официални одежди за специални случаи. Ясно е обаче, че останалото облекло трябва да служи за всекидневните занимания на детето, свързани с училище, детска градина, разходка, спорт или почивка у дома.

Трябва да си признаем, че нашите модели на анцузи и спортни комплекти са дело на познати марки, чиито качество и стил не отстъпват  по визия. Name it, MC United, Lamborghini и Franklin & Marshall са брандове с индустриален мащаб, обхващащ световните пазари с категоричен нюх за висококачествен продукт, изработен по установените правила за стандарт.

Заложете на подходящ модел за летните и пролетни топли месеци, както и на есенно-зимните сезони. Може да избирате между:

  • къси спортни панталони
  • тениски
  • дълги спортни долнища
  • комплекти
  • суитшърти
  • якета

Изработката им се дължи на материали с естествен произход като памука и други качествени материи, чиито хипоалергичен характер предпазва деликатната кожа на децата от поява на алергии и други дразнения.

Уникалните комплекти са допълнени от аксесоарни детайли като:

  • спортни качулки
  • рипсени кантове по ръкавите и крачолите
  • декоративни шевове
  • спортни връзки за фиксиране
  • джобове
  • маркови щампи и надписи

Цветовете са подходящи за момичешките и момчешките предпочитания, като магазинът предоставя и модели в унисекс цветове, подходящи за двата пола.

Вашето дете ще се чувства прекрасно и най-вече удобно с тях, когато скача, играе или се разхожда навън с приятели. Те са чудесна идея за подарък и ще послужат за практикуване на любимия спорт през хладните дни, защото естествените тъкани ще регулират телесната температура на детското тяло.

Моделите разполагат с размери и указания за поддръжка, като започват възрастовата си граница за деца от 4-годишна възраст нагоре. Комфорта, който оказват при носене е изпипана идея от страна на производителите, а невероятните мотиви от безвредни оцветители и принтове ще радват децата с дизайнерски усет и оригинален вид.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими