Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 42 лв.

За писане

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

раница тетрадки чертожни и рисувателни пособия маркер химикали моливи острилка кутия за храна и др.

Важно е да имате избор и детето да хареса своите пособия. Все пак то ще работи с тях често и продължително. Освен по дизайн, цвят, модел и цена, има принадлежности, които следва да се набавят съобразно учебния план, функционалност и практичност. Като родители трябва да се ориентирате добре, защото ученическите пособия може да влияят на резултатите в училище.

В масовия случай, канцеларските ученически пособия са безопасни за употреба . Покажете на ученика как да използва вярно, пазейки се, острите принадлежности – пергел, триъгълник, ъгломер. Някои потребителски организации сигнализират за недобросъвестни производители в световен мащаб, които влагат токсични и потенциално канцерогенни съставки в канцеларските пособия - внимавайте, когато купувате флумастери, лепила, „ароматни“ писалки, резервни капсули с мастило.

Децата в началните класове все още трудно пазят своите пособия, затова се налага да бъдат закупувани нови през цялата учебна година. От търговска гледна точка, цената им започва да се покачва през лятото, само 1-2 месеца преди първия учебен ден. Бъдете далновидни и напазарувайте нужните принадлежности преди повишаване на цените и дългите опашки пред книжарниците. Нашият онлайн магазин работи за вас денонощно – пазарувате от вкъщи каквото и когато искате. Много често цените онлайн са по-изгодни, с повече оферти и промоции.

Прегледайте състоянието на наличните принадлежност и – ако детето е доволно от състоянието им, цвета, целостта, точността им – може да ги използва уверено още един учебен срок. Ако има нужда от допълнение – изберете други, според указанията на преподавателя / училището.

Децата държат изключително много на корицата – с любими герои, апликации, снимки. Обърнете внимание на „заглавната страница“ – да е от здрав материал със заоблени ръбове и възможност за персонализиране. Качеството на хартията е от ключово значение – ние предлагаме модели с висококачествена офсетова хартия, която не дразни очите. Информирайте се колко страници са нужни, дали трябва да има странични полета и добре отпечатани сиви линии.

Свързани блог публикации

Важно е да запалим детската обич към писането и рисуването, защото това е малката вратичка към учението и познанието, чрез които децата ще се превърнат в интелигентни и отговорни членове на обществото.

Създали сме категория за нужните принадлежности за писане и рисуване, които ще послужат на децата в училищната система, детската градина и у дома, където децата на спокойствие ще чертаят, пишат и рисуват.

Прекрасните творчески комплекти и акварелни моливи са подходящи за деца над 1 и над 3-годишна възраст. На този етап децата вече усещат двигателните способности и ще се мъчат да рисуват познати за тях обекти. Заедно с това ще подобрят цветоусещането и ще задействат творчески идеи и креативно поведение.

За да продължат опознаването на изобразителното изкуство, децата ще се нуждаят от острилка, с която да поддържат своите моливи. Нашите модели имат здраво заострени ножчета, които са скрити в шарени корпуси за максимална защита.

Учениците може да заложат на различни химикали с висококачествено мастило, което няма да оставя размазани петна, а писците и корпусите за захващане ще позволяват плавни линии по време на писане, рисуване и чертане. Те ще ги забавляват с интересните си функции, които показват нивото на мастило или ще им позволят да се впуснат в разследване на скрития текст с помощта на шпионски модел.

Когато се учат да рисуват и пишат, децата грешат. Разбира се, този естествен процес не бива да притеснява никой малчуган. Ние ще ви подсигурим с необходимите гуми, хартиени и течни коректори, с които всяка грешка  ще е заличена. Те се базират на висококачествени съставки, които не оставят зацапани петна по листа и перфектно премахват графит и мастило.

Създадени, за да служат на децата в етапите от тяхното правилно развитие, продуктите са дело на Faber Castell, SES, Stabilo, Top Office и други марки със установен стандарт за качество и безопасност.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими