Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

0 лв. 54 лв.

За писане

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Важно е да запалим детската обич към писането и рисуването, защото това е малката вратичка към учението и познанието, чрез които децата ще се превърнат в интелигентни и отговорни членове на обществото.

Създали сме категория за нужните принадлежности за писане и рисуване, които ще послужат на децата в училищната система, детската градина и у дома, където децата на спокойствие ще чертаят, пишат и рисуват.

Прекрасните творчески комплекти и акварелни моливи са подходящи за деца над 1 и над 3-годишна възраст. На този етап децата вече усещат двигателните способности и ще се мъчат да рисуват познати за тях обекти. Заедно с това ще подобрят цветоусещането и ще задействат творчески идеи и креативно поведение.

За да продължат опознаването на изобразителното изкуство, децата ще се нуждаят от острилка, с която да поддържат своите моливи. Нашите модели имат здраво заострени ножчета, които са скрити в шарени корпуси за максимална защита.

Учениците може да заложат на различни химикали с висококачествено мастило, което няма да оставя размазани петна, а писците и корпусите за захващане ще позволяват плавни линии по време на писане, рисуване и чертане. Те ще ги забавляват с интересните си функции, които показват нивото на мастило или ще им позволят да се впуснат в разследване на скрития текст с помощта на шпионски модел.

Когато се учат да рисуват и пишат, децата грешат. Разбира се, този естествен процес не бива да притеснява никой малчуган. Ние ще ви подсигурим с необходимите гуми, хартиени и течни коректори, с които всяка грешка  ще е заличена. Те се базират на висококачествени съставки, които не оставят зацапани петна по листа и перфектно премахват графит и мастило.

Създадени, за да служат на децата в етапите от тяхното правилно развитие, продуктите са дело на Faber Castell, SES, Stabilo, Top Office и други марки със установен стандарт за качество и безопасност.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими