Филтриране по

Блокове за рисуване и цветни блокове

Не са открити продукти

Само да видят тези прекрасни пособия, върху които ще рисуват, децата веднага ще забравят да драскат върху тапети, стени и други неправилни места. Не може да обвинявате децата, в тях пламти малкия творец, но може да им осигурим необходимите средства за целта. А те са просто незаменими.

Превърнете в чудесен подарък картонената ни къщичка за рицари и принцеси. Тя е обозначени с тъмни контури за запълване и оцветяване, с което под формата на забавна игра ще се тренират координативните умения на децата. Те ще съумяват да подбират сами нужните цветове, което ще изгради добра представа за цветоусещането.

Привлекателните дъски за рисуване, включващи лиости и пастели за рисуване, ще се хареса на всеки малчуган. Върху тях може да се рисува с маркери и други пособия, а рисуването върху дъската ще послужи за първите стъпки към изписване на букви и цифри. Така в ранна възраст ще научите децата да заобичат писането и смятането, нужни за развитието на техния умствен капацитет.

Много вълнуваща за децата ще се окаже самозалепваща се ролка с картинки за оцветяване. Тя ще ги вдъхнови към волно въображение, като може да се залепва върху вертикални и хоризонтални повърхности.

Индивидуалната артистичност на децата ще забележите като им подарите белия лист, върху който да изразят своите представи и епоции за околния свят. Предлагаме ви скицници и цветни хартии, изработени от висококачествена хартия, подходящи за рисуване с акварелни бои, за създаване на хартиени украси , картички и декорации .

Създадени за употреба от деца над 18-месечна възраст, артикулите ще задейства важни развивни техники и комбинирано боравене на сетивата око-ръка. Също така ще спомогне за аналитичното мислене, когато детето се мъчи да визуализира къде точно се рисува комина на къщата или друг познат обект и предмет.

Техните създатели са световните марки SES, Faber Castell, италианския Fabriano, Paw Patrol и други незаменими производители.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими