Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

41 лв. 42 лв.

Бои

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често използваните бои са маслени, акварелни, акрилни, пастелите. Открийте баланса между цена и качество Акварелните /водни / боички са доста популярни сред децата – бързо се нанасят на блокче или скицник, съхнат лесно, притежават голяма прозрачност на багрения слой, но нямат висока покривност Маслените бои съхнат по-бавно и позволяват на детето да смесва цветовете часове след нанасянето. Маслото е плътно, често има специфична миризма и може да покрие голяма площ от платното. Маслената техника позволява на малкия художник да развихря своето въображение и креативност

Всяко дете следва своя темп и ритъм на развитие. Някои малчугани проявяват интерес към рисуването с пръсти още на 1.5 – 2 годинки . Повечето се впускат в творене на п ървите си рисунки на 3+ , когато могат самостоятелно и самоуверено да държат четката или пастела, развивайки фината си моторика и координацията око-ръка.

Избирайте дерматологично тествани бои и аксесоари Без парабени, глутен или лактоза С ярки цветове и кремообразна консистенция, от растителен произход Да са многофункционални – подходящи за хартия, стъкло, дърво, камък и др. Да се измиват лесно от дрехи дори при ниска температура

Информирайте се дали в часовете по изобразително изкуство вашето дете има нужда от конкретен модел четка . Ако не, се доверете на индивидуалните предпочитания на детето или се консултирайте. Добрите четки се отличават с няколко предимства : имат здрави, почти неразрушими връхчета алуминиеви ферули, които не ръждясват дръжки, устойчиви на вода и удобни за държане

Дъска за рисуване Престилка за рисуване Блокчета и скицници Тебешири Флумастери Ч етки Помогнете на детето да разгърне творческия си потенциал , да усъвършенства наблюдателността и моториката си.

Свързани блог публикации

Вашите деца са нашите вдъхновители! Ние адмирираме ранното детско стимулиране на творческо и креативно мислене и въображение. А вие може да заложите на правилните пособия за целта като разноцветни бои за всякакъв тип рисуване.

В тяхното съдържание не влизат парабени и други вредни за детското здраве съставки. Те са хипоалергенни, безвредни и лесноотсраними от дрехи и всякакви други повърхности.

Цветовете на боите са наситени, покривни и със сигурност ще впечатлят децата с възможността от лично комбиниране на тонове и създаване на всякакви изображения. Комплектите съдържат бои в основни тонове за подобряване на цветоусещането и с тях вашия малък творец може да борави с пръсти и четка. Това удоволствие е подходящо за деца над 2-годишна възраст и предоставя дълги часове на игра.

Също толкова вълнуващи са комплектите за рисуване върху лице за карнавален вид и забава, акварелни, маслени и темперни комплект, текстилни бои за декориране на любима дрешка, възглавничка и много други интригуващи предложения като неоновите боички. Вие само трябва да видите какво се случва, когато започнете да рисувате.

Този вид игра ще извлече много ползи за развитието на децата като ги приучи в търпение за достигане на красиво произведение. Ще подобри цветоусещането, координативните умение и много важно за децата умение за боравене с различни инструменти. Тези незаменими комплекти ще послужат за училищни занимания и проекти по изобразително изкуство, в детската градина и у дома, когато просто сте поканили приятели и желаете да прекарате свободното си време по пълноценен начин.

За всеки малък творец и креативен ум се борят марките като SES, Farer Castell, които десетилетия наред анализират същността на детските потребности от качествено забавление и образователни игри.

Тези продукти ще послужат за източник на обич като ги превърнете в незаменим подарък или изненада за своето скъпо дете.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими