Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

41 лв. 42 лв.

Пастели

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Свързани блог публикации

Рисуването с пастели се харесва много на децата, защото няма нужда от острене и поддръжка. Ние сме подбрали комплекти, които с лекота оставят наситени цветове без усилие и нужда от натискане.

Моделите са изработени от безвредни материали, чието съдържание не вреди на детското здраве, като маслените и восъчни комплкети са подходящи за деца, които за пръв път се сблъскват с рисуването. Тяхната плътна покривност ще създаде ефектна рисунка не само върху хартия и картон, но и върху камък и дърво.

Маслената им и еднородна структура не позволява от пастела да падат натрошени частици, а за по-добро предпазване на консистенцията, те са обвити в закачливи хартии на шарени принтове.

Може да заложите на комплекти с 4, 8, 12, 18 и други на брой цвята, които ще образуват нови нюанси като се смесят. Така детето ще придобие представа за цветовата комбинация и възможните варианти на крайния цвят.

За максимална забава магазин Kidso ви предлага невероятни модели пастели за коса, които покриват плътно косъма и ще ви придадат много весел карнавален вид. Те могат да се съчетаят с подходящите костюми и маски за някое парти или концерт, като с тях ще завършите вашата ефектна визия.

Формата на пастелите има ергономична отливка, подходяща за деца, които се приучавата лъм правилно държане на средството за рисуване. Така се тренира детската фина моторика и се насърчава желанието за творене и креативно мислене.

Подходящи за деца над 3-годишна възраст, пастелите са съобразени с безопасността на децата и не цапат детските ръчички, като е необходимо да не се излагат на слънчево влияние, заради съображения от разваляне на формата.

Тези брилянтни, творчески комплекти са създадени от Stabilo, Eberhard Faber  и Faber Castell, брандове, които се придържат към идеята за перфектен рисунък с презумпцията за безкрайно забавление, създаване на смислено хоби и креативна гъвкавост.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими