Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

3 лв. 5 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Жената чудо

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Големите компании за филми и играчки развиват около популярните си герои множество канали за разпространение на техния „продукт“.  Те са във филми, реклами , храна, игри, интернет, социални мрежи .  Децата лесно достигат до тях през телефона си, през компютъра си или ги виждат по любимите си телевизии.  Посланието им е едно и също – те със своите постъпки внушават, че светът на възрасните, пресъздаден от героя , е много атрактивен.  Те внушават на децата, че този свят е желан.  Като стъпка към този „желан свят“ е притежанието на вещи, които притежава героя – брандирани дрехи и обувки, вещи и аксесоари от бита на детето и други.

Основният въпрос е дали и как децата разбират, че светът изграден от анимационните и филмови герои е нереалистичен и до колко този процес е разочароващ за тях.  В повечето случаи с израстването си децата разбират, че това е измислен свят.  Много често той е измислен с помощ от родители и деца , които участват във фокус групи, където разискват как биха искали да се развиват героите , а компаниите обобщават мненията и героите им „поемат“ в тази посока.  Така се получава смесица от измислен, идеалистичен свят и реалността на възрастните.  С психическото си съзряване децата постепенно „отсяват“ измислицата .  Процесът е много подобен с този на осъзнаване, че приказките, които са им чели като малки са измислени.

Ползите от влиянието на тези анимационни и филмови герои са, че те дават на децата критерии за добро и зло, за красиво и грозно.   Много често децата в различни форми на игра доразвиват героите – рисуват ги, обличат им различни дрехи, дават им различни оръжия.  Това развива тяхното въображение, изгражда у тях естетически критерии.  Много често механизмът „искам да съм като...“ е подсъзнателно целеполагане .  Това е добър начин за развитие на самосъзнание и амбиция у детето.

Част от приходите от продажбата на такива стоки, отиват за авторите – хората, които са създали анимационния или филмов герой.   В голяма част от случаите зад тези герои стоят световни големи компании.  Те контролират всеки продукт, който се произвежда под бранда на техния герой – те се грижат продукта да е естетически издържан и безопасен.  Тяхното име е гаранция, че произведеното с образа и името този герой, е от добро качество, няма вложени вредни материали и е напълно безопасно за Вашето дете.

Свързани блог публикации

Супергероите са популярни, както сред възрастните, така и сред децата. Тези необичайни фигури притежават нечувани умения и способности с които смайват обикновените хора и наред с това им помагат, преборвайки заедно престъпността.

През последните десетилетия тези образи започнаха да стават все по-често срещани в телевизионни предавания, филмови прожекции и дори комикси. Най-влиятелен от всички се оказва американската сага – Avengers. Тя завладява сърцата на всички толкова много, че почти всеки желае да притежава продукт напомнящ на тях.

В това число включваме задължително и подрастващите малчугани, тъй като те силно желаят да имат подобни способности. Макар и физически това да не може да се осъществи е напълно възможно да им закупите предмет, който да бъде с техният образ. Като той обикновено ще бъде под формата на играчка.

За ваше щастие днес се намирате на правилното място. В онлайн магазинът на Кидсо ще откриете точно тях и съответно вашето дете ще бъде на седмото небе от щастие. Всички артикули под този бранд са напълно автентични, така че по това отношение няма за какво да се тревожите.

Във възхитителният им каталог ще попаднете на следните продукти от Avengers :

Може би сега се питате каква е взаимовръзката между анимираните герои и вашето дете ? По принцип всеки един герой притежава уникална качества. С тях той цели да помага на човечеството и именно тук вашето дете взима пример, защото и той иска да бъде по-същия начин полезен за останалите и най-вече добър. 

Доверявайки се на прекрасните артикули, разполагащи се пред вас, вие ще останете крайно очаровани. Малчуганът ви ще бъде незаменимо щастлив и ще може пряко да взаимодейства със своите любими смелчаци. Независимо кой артикул ще изберете всички разполагат с висококачествена изработка.

Това се дължи на надеждните елементи, които са използвани от съответният производител. За вниманието на всички родители е нужно да уточним, че приспособленията са напълно безопасни и сигурни за употреба. Шанса да повлияят негативно на детския организъм е минимален.

Избирайки Кидсо вие ще можете да се насладите на едно незабравимо пазаруване, което е изключително приятно благодарение на техният специализиран и стриктен персонал. Именно поради това ви съветваме повече да не се двоумите и да действате още сега.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими