Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

12 лв. 67 лв.

Възраст

Виж още Виж по-малко

В промоция

Виж още Виж по-малко

Комплекти за рисуване

Показани са 1-17 от общо 17 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Информирайте се с каква цел е нужно блокчето - за вкъщи, за забавление или за училище с образователна цел. Преценете възможностите на детето , типа хартия, нейната подвързия и размера на блокчето – тя варира според това с какво детето ще оцветява – моливи , пастели, боички, пръсти.

Съобразете вида на блокчето с нуждите на детето . Малчуганите до три годишна възраст, които все още се учат да координират своите движения, харесват традиционни блокчета за рисуване и оцветяване – с бели листа А4 , а на корицата – любими анимационни герои. По-големите имат конкретни изисквания и предпочитания – те усвояват форми, цветове, образи, изрязват цветни ленти от гланцовото блокче или лепят стикери. В някои блокчета ще откриете лабиринти, кръстословици, „намери верния път“ и много други занимателни задачи .

Хартиите са най-разнообразни по дебелина, състав, тегло, размери, предназначение . За масова употреба блокчетата за рисуване и оцветяване са с размери А3 и А4 /20.00-27.00/ . Доброкачествената хартия трябва да е непроменлива към светлина, да може да се къса и реже, да е подходяща за използване с различни бои , флумастери, пастели и др. На пазара се предлага и т.нар. Крафт хартия , която служи за изработката на творчески предмети.

Свързани блог публикации

Рисуването е хоби, което е познато още от дълбока древност. Днес то повече се използва, като метод на развлечение или сериозен източник за издръжка, но при малките деца е повече за забавление от колкото друго.

Тази дейност крие много повече положително ефекти от колкото вие изобщо предполагате. Все пак не се знае, детето ви може да разполага с талант да бъде велик художник. Единственият начин да разберете това е, като му закупите комплект за рисуване.

С него той ще може да възпроизвежда своето въображение, докато се забавлява и тренира своят мисловен процес. Комплекти за рисуване могат да бъдат открити почти навсякъде, но такива, които да са качествени единствено може да срещнете в Кидсо.

Богата им гама от продукти се състои от следните няколко вида :

Боите за лице са едни от най-популярните продукти, които са често избирани от децата. Благодарение на тях те могат да се забавляват със своите приятели, като оцветяват своето лице с интересни цветове.Пастелите са изградени от безопасни материали, така че в това отношение няма за какво да се тревожите.

Ако малчуганът ви намира за скучни традиционните приспособления за рисуване, може да обмислите закупуването на иновативният комплект ‚‘‘ Мандала ‘‘. Той е сравнително разнообразен от останалите и отново гарантира ненадминато забавление. С него детето ви ще може да се забавлява на открито, творейки своите идеи и възможности.

Комплектът се състои от богат асортимент, който е изграден според всички европейски изисквания за безопасност. За повече информация ви съветваме да го разгледате възможно най-скоро, тъй като със сигурност малчугана ви ще се влюби в него.

След всичко изказано може би се чудите защо само при тях са качествените стоки ? Причината е, че Кидсо е специализиран магазин, който знае от какво точно се нуждаят децата и се стреми да го предоставя максимално точно. Не случайно продуктите му са винаги от надеждни марки, като – SES и Koopman.

Те от своя страна разбират колкото чувствителен може да бъде техният организъм. Именно затова внимават при изработването на своите пособия за рисуване. Освен че са изградени от високонадеждни елементи, заедно с това те са и изключително безопасни.

Въпреки това обаче не е препоръчително да оставяте детето насаме. Винаги бъдете до него, когато рисува в случай, че претърпи нежелан инцидент. При поглъщане на миниатюрни частици или други компоненти незабавно потърсете лекарска помощ.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими