Филтриране по
Марки
Виж още Виж по-малко
Цена
4 лв. 83 лв.

Аксесоари за кърмене

Показани са 1-20 от общо 55 артикул(а)

Подбраните аксесоари за кърмене на страницата на Kidso показва нашия широк поглед върху нуждите, свързани с целия ход и процеси на кърмене. Всичко, от което една образцова майка се нуждае е тук.

Ако имате нужда от мека, удобна поставка за вашето бебе по време на кърмене, може да заложите на комфортните възглавници, проектирана така, че да му осигури стабилна опора.

Когато сте навън и изпитвате притеснение да нахраните своето съкровище, може да заложите на специално изработената престилка за кърмене. Тя е изработена от дишаща материя, като чрез регулиране скрива целия процес, но осигурява максимално спокойствие на бебето, докато то се храни, а вие можете безпроблемно да го наблюдавате.

За чувствителните зони около зърната сме подбрали силиконови протектори, които ще минимализират появата на нови дразнения, ще успокоят и предпазят деликатната кожа и ще осигурят на вашето бебе спокойно и правилно засукване. А когато спонтанния приток на лактация се отключи, може да заложите на подплънки за кърмачки, които с абсорбиращата си функция ще предотвратят появата на нежелана влага по дрехите, особено когато сте извън дома.

Магазинът също така се е погрижил за екстра количеството на майчино мляко като ви предлага специални продукти за съхранение като пликове и контейнери за кърма. Те са прекрасни за конвертиране на кърмата , като не променят нейните вкусови и хранителни стойности.

За специален повод и подарък може да заложите на екстравагантни и иновитавни бижута за бременни и кърмещи майки, които имат интересни функции и визия.

Изработката на артикулите е основана на световните директиви за качество като се базира на отбрани материали, несъдържащи вредни за здравето елементи. Също така за идейно съдържание, марките, създали различните аксесоари, се позовават на дълбоки проучвания и консултации с многобройни майки по света и техните нужди.  Това са световните и български производители Lorelli, Tuc tuc, Chicco, NUK, Philips Avent и много други неподражаеми брандове.

Продуктът е добавен към желани продукти