Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 42 лв.

Моливи

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Свързани блог публикации

Магазин Kidso осъществява желанието си да подкрепи всяко дете в неговите креативни занимания. Затова ние предоставяме продукти, с които вашия малък творец ще се насити на собственото си въображение и ще развие своите вродени заложби.

Качествените моливи и комплекти с моливи, предоставени на страницата, съединяват ръката и листа в едно индивидуално изкуство, което да бъде изпълнено с емоции и много веселие. Изработката от мек графит не позволява неговото начупване по време на рисуване и натискане. Заоблените върхове са специално изработени за малките творци, а формата на моделите са особено удобни за захващане, дори ако вашето дете за пръв път се сблъсква с това пособие.

Качествено оцветения графит се отстранява с лекота от дрехите, мебелите и всякакви други повърхности, напълно безопасен за здравето и без съдържание на вредни съставки. Някои модели разполагат с атрактивен флуоресцентен кормус и гумичка и са особено подходящи за рисуване, писане и скициране.

Важни за развитието на фината моторика, моливите ще стимулират сръчността и координираните движения на децата, докато те се опитват да чертаят правилни форми, да запълват отделни елементи с цвят или просто да визуализират своите абстрактни представи.

Комплектите пъстри моливи съдържат различни на брой цветове като основни тонове и може да изберете „Моите първи моливи”, Рисувателни комплекти, Акварелни цветни моливи, които са разтворими във вода и превръщат новите техники на рисуване във великолепна забава и много други предложения.

Съставени от висококачествена дървесина и първокласен, безопасен графит, моливите са съобразени за използване от деца, подходящи за употреба след 1-годишна възраст. Те са предназначени за училище, детска градина и за всякакви творчески изяви у дома.

Техните създатели Faber Castell и Stabilo са немски производители, спазили нивото на качество, стил и невероятен усет за перфектно оръдие за развитие на способностите и уменията още в ранна възраст.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими