Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

5 лв. 7 лв.

Четки

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Рисуването с боички ще се превърне в истинкса забава с нашите предложения за четки. Магазинът е подбрал висококачествени модели, с помощта на които децата ще могат да изпробват различни техники за рисуване.

Прекрасната акварелна четка е мултифункционален модел, който съдържа капачка, позволяваща различни методи за боравене с акварелни моливи и бои. Тя е превърната в компактен контейнер за складиране на вода, затова е особено подходяща за носене и рисуване навън, където няма да е необходимо да се вземат допълнителни чаши за вода и други принадлежности.

Друго интересно предложение са комплекти четки с предпазно ръкавче, което не позволява надраскване на несесера или други места, независимо къде я поставяте.  Разполага и с място за персонализиране, което е забавно и всеки творец може да запише своя творчески псевдоним и да се забавлява от сърце.

Главите на четките са съобразени с познатите техники за рисуване, затова моделите са кръгли и плоски за всякакви предпочитания от по-небрежни и дебели контури до фини и прецизни линии. Използваните синтетични косми ще задържат боята и няма да се накъсват или да падат с течение на времето. Това подсигурява дълга употреба на живот и боравене.

Моделите разполагат с номерации и ще послужат за училищни начинания, за детската градина и за прекрасни мигове у дома през свободното време. Разполагат и с удобни чанти и несесери от PVC материал, които ще съхраняват детските пособия за рисуване.

Тези прекрасни комплекти ще помогнат за фината моторика и нейното пълно усъвършенстване. Ще подобрят значително координацията на децата, докато те се опитват да запълнят определено пространство като трябва да не излизат от контура.

Създадени са по приетите международните директиви за безопасно съдържание и високо качестве, като са предоставени от Faber Castell, именит производител, чиито заслуги го определят с най-висок ръст на закупено производство в света.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими