Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

9 лв. 10 лв.

Четки

Показани са 1-1 от общо 1 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

Най-често използваните бои са маслени, акварелни, акрилни, пастелите. Открийте баланса между цена и качество Акварелните /водни / боички са доста популярни сред децата – бързо се нанасят на блокче или скицник, съхнат лесно, притежават голяма прозрачност на багрения слой, но нямат висока покривност Маслените бои съхнат по-бавно и позволяват на детето да смесва цветовете часове след нанасянето. Маслото е плътно, често има специфична миризма и може да покрие голяма площ от платното. Маслената техника позволява на малкия художник да развихря своето въображение и креативност

Всяко дете следва своя темп и ритъм на развитие. Някои малчугани проявяват интерес към рисуването с пръсти още на 1.5 – 2 годинки . Повечето се впускат в творене на п ървите си рисунки на 3+ , когато могат самостоятелно и самоуверено да държат четката или пастела, развивайки фината си моторика и координацията око-ръка.

Избирайте дерматологично тествани бои и аксесоари Без парабени, глутен или лактоза С ярки цветове и кремообразна консистенция, от растителен произход Да са многофункционални – подходящи за хартия, стъкло, дърво, камък и др. Да се измиват лесно от дрехи дори при ниска температура

Информирайте се дали в часовете по изобразително изкуство вашето дете има нужда от конкретен модел четка . Ако не, се доверете на индивидуалните предпочитания на детето или се консултирайте. Добрите четки се отличават с няколко предимства : имат здрави, почти неразрушими връхчета алуминиеви ферули, които не ръждясват дръжки, устойчиви на вода и удобни за държане

Дъска за рисуване Престилка за рисуване Блокчета и скицници Тебешири Флумастери Ч етки Помогнете на детето да разгърне творческия си потенциал , да усъвършенства наблюдателността и моториката си.

Свързани блог публикации

Рисуването с боички ще се превърне в истинкса забава с нашите предложения за четки. Магазинът е подбрал висококачествени модели, с помощта на които децата ще могат да изпробват различни техники за рисуване.

Прекрасната акварелна четка е мултифункционален модел, който съдържа капачка, позволяваща различни методи за боравене с акварелни моливи и бои. Тя е превърната в компактен контейнер за складиране на вода, затова е особено подходяща за носене и рисуване навън, където няма да е необходимо да се вземат допълнителни чаши за вода и други принадлежности.

Друго интересно предложение са комплекти четки с предпазно ръкавче, което не позволява надраскване на несесера или други места, независимо къде я поставяте.  Разполага и с място за персонализиране, което е забавно и всеки творец може да запише своя творчески псевдоним и да се забавлява от сърце.

Главите на четките са съобразени с познатите техники за рисуване, затова моделите са кръгли и плоски за всякакви предпочитания от по-небрежни и дебели контури до фини и прецизни линии. Използваните синтетични косми ще задържат боята и няма да се накъсват или да падат с течение на времето. Това подсигурява дълга употреба на живот и боравене.

Моделите разполагат с номерации и ще послужат за училищни начинания, за детската градина и за прекрасни мигове у дома през свободното време. Разполагат и с удобни чанти и несесери от PVC материал, които ще съхраняват детските пособия за рисуване.

Тези прекрасни комплекти ще помогнат за фината моторика и нейното пълно усъвършенстване. Ще подобрят значително координацията на децата, докато те се опитват да запълнят определено пространство като трябва да не излизат от контура.

Създадени са по приетите международните директиви за безопасно съдържание и високо качестве, като са предоставени от Faber Castell, именит производител, чиито заслуги го определят с най-висок ръст на закупено производство в света.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими