Филтриране по

В промоция

Виж още Виж по-малко

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

4 лв. 42 лв.

Моливи

Показани са 1-4 от общо 4 артикул(а)

Често задавани въпроси (FAQ’s)

В ранна детска възраст децата нямат силата и умението да държат молива правилно. В този период те го държат с цяла ръка. Нормалния захват трябва да бъде овладян като умение на възраст от около четири години.

Детската ръка е различна от тази на възрастния – тя е с по-малък контрол , пръстите са по-малки и силата е по-малко. За това моливите, с които се пише трябва да са с по-дебел корпус. Тогава децата го захващат и контролират по-лесно. Когато детето расте и развие уменията си може да се премине към по-стандартни по размер моливи. Тогава е препоръчително да изберете за детето моливи, които да са с ергономична форма. Така детето ще може да ги използва по-дълго бе да се изморява ръката му. Дебелината на писеца е различна при детските моливи. При стандартните моливи използвани от възрастен диаметърът е 0,5 мм до 0,7мм. Децата не могат да пишат с такъв писец. Освен това те ще го счупят много бързо.  Детските моливи започват с писец с дебелина около 3 мм . Такъв молив възпроизвежда дебела линия и трудно се чупи. Когато двигателните умения на децата напреднат, най-честия диаметър на писеца е около 1,4мм. Следващата стъпка е преминаването към писец с дебелина 0,7 мм.

Свързани блог публикации

Преди да отпратите вашето дете с първият звънец към своята нова класна стая е важно да се уверите, че той/тя разполага с всичко необходимо. Наред с приличното облекло и раницата е от съществено значение малките ученици да разполага с всички необходими подръчни материали.

Чрез тяхната помощ те ще могат да участват активно в час и да се обучават на нови умения. Продуктите предразполагащи за това са съответно тетрадките и средствата за писане от които най-важни са всъщност моливите. Благодарение на качествените комплекти моливи вашето дете ще развие и усъвършенства най-важното си умение.

Ако все още не се досещате това е умението да пише правилно и красиво. Тази способност не бива да бъде пренебрегвана и то в никакъв случай. Продуктите разполагащи се пред вас в точно този момент са повече от перфектни, така че отделете няколко минути, за да ги разгледате.

Сред тях ще попаднете на следните известни марки :

  • SES
  • Stabilo
  • Faber Castell

Специалистите препоръчват подрастващите да взаимодействат повече с моливи от колкото химикали. Причината за това е, че когато нещо се обърка е много по-лесно написаното да бъде изтрито и поправено. Така те ще засилят своята прецизност и внимание, което ще доведе до по-малко грешки.

По отношение на сигурността ви уверяваме, че приспособленията са напълно безопасни за употреба. Те са предназначени за деца на всички възрасти без ограничение и не довеждат до никакви негативни последици.

За производството им популярните производителите са използвали само и единствено доказани материали. Тяхното качество е сравнително високо, като това включително се отнася и за използваният графит.

Доверявайки се нашият онлайн магазин Кидсо вие ще разполагате с уникалната възможност да закупите самостоятелни моливи и комплект цветни моливи. Те могат да бъдат съставени, както от 12 цвята, така и от 24 цвята. От друга страна не забравяйте да разгледате и нашият русивателен комплект, който е силно предпочитан от родителите.

Цените на които ще ги откриете са доста приемливи, така че ви съветваме да закупите колкото се може повече комплекти. По този начин малкият ще разполага с богато разнообразие, което няма да го ограничи. Все пак е важно да поддържаме децата заинтригувани, за да може да абстрахираме тяхното продължително развитие.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими