Филтриране по

Бранд

Виж още Виж по-малко

Цена

2 лв. 30 лв.

Химикали

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Училището е мястото, където нашите деца усвояват всички особености на общуването – пишат, четат, разказват, смятат и др. Когато говорим за писане, ние като магазин, придържащ се към качество и стил, предлагаме необходимите продукти за тази цел.

Предлаганите модели разполагат с ергономични форми на корпуса, които осигуряват добър захват и спомагат правилното писане. Грип зоната ( мека гумирана зона), намираща се в основата на корпуса, не позволява плъзгане или кривене на захвата по време на писане, като осигурява спокойно и прецизно боравене. Моделите разполагат с иглен връх, който защитава от мастилени петна. Удобството на химикалите е сведен до максимум, защото те са подходящи както за десничари, така и за левичари, което ги прави идеални за учещи се да пишат деца.

Съдържанието на иридиеви писци спомага за гладкото писане при натискане, когато движенията все още не са заучени и  координирани. Също така за тази цел имат специална формула на системата за ниско вискозно мастило, подходящо и за чертане и рисуване

Някои комплекти съдържат по 6 сменяеми мастилени патрона, а мастилото има функцията document proof, която не позволява то да се заличава и е много подходящо за подписи. 

Дизайнът е много цветен и разнообразен. Някои модели разполагат с безцветен корпус, показващ съдържанието на мастило и броя страници, които остава да се изпишат с него. Други имат възможност за надписване и персонализиране.

Като доказателство, че разбираме нуждите на малчуганите да се забавляват и желанието им да превърнат ученето в забавно начинание, ние имаме шпионски модел, който пише невидим текст. За да се види текста, трябва да се включи светлината на химикала, който работи с 3 батерии, включени в комплекта.

Марките Stabilo и Faber Castell са специалисти в областта като техните продукти са най-продаваните в Европа. Качеството им минава тест и е подложено на най-високия стандарт на изработка.

Начин на плащане
maestro
visa
discover
visa-electron
mastercard
dinersclub
Продуктът е добавен към желани продукти
Продуктът вече е добавен в любими